8 ting jenter gjør, som gjør at vi gutter blir lei!

1. Dere snakker om eksen din og hva han gjorde for deg. Tror alle gutter kan relatere til dette, for det er veldig lite gøy å høre om at eksen din gjorde ditt og datt, når du er med oss.

2. Tar ikke til deg komplimenter. Seriøst, når vi sier du ser bra ut eller sier kjolen din er fin, så mener vi det. Dere jenter tror at vi gutter alltid har en baktanke ved alt vi sier, og at vi aldri mener det som blir sagt, men vi gutter er veldig enkle.

3. Klager. Dette går nok begge veier, men ingen gutter liker når alt du gjør er å klage over alt.

4. Får oss til å vente for lenge. Greit nok at du ikke vil ligge med gutten på "første date", men når dere har vært med hverandre i 6 måneder (litt overdrivelse) og dere enda ikke har gitt oss et lite kyss engang, mister vi viljen.

5. Gjør det motsatte av forrige punkt. Ingen liker en jente som kler av seg med en gang heller, vi vil jobbe litt for ting, men det finnes en grense.

6. Sammenligne forholdet. Slutt å sammenlign forholdet ditt til alle de søte "#qouplegoals" på instagram. Et forhold har opp og nedsider, ikke tro at med engang ting ikke er like bra og like perfekt som hva alle som legger ut bilde på instagram har det, så er det slutten.

7. Nekter å la oss være med gutta. JA, vi må ha tid til å gjøre ting uten deg. Selv hvor mye vi elsker deg og vil være med deg, er det ikke sunt for forholdet om vi aldri er med gutta. 

8. Lar oss ikke ha jentevenner. Vi alle har en jentevenn eller to, men det vil ikke av den grunn si at vi ikke vil være med deg eller at vi liker dem som noe mer enn venner. Som sagt, la oss være med våre venner, også uavhengig av kjønn. 

 

 

Skulle egentlig ikke skrive sånne innlegg, men det har bare vårt i hodet mitt en stund, så hvorfor ikke? Er det noe mer jenter gjør som gjør oss gutter lei? 

Kommenter gjerne hva dere synes om innlegget og om dere vil jeg skal skrive flere slike innlegg

7 kommentarer

Uuu

24.11.2015 kl.10:37

Kan du ikke også skrive ned ting gutter gjør som gjør at vi jenter blir lei da

24.11.2015 kl.17:03

#qouplegoals XDDD

Ane Størdal Hasselgrd

25.11.2015 kl.14:20

jg relaterer til dett jeg er en skikkelig bitch

Silje Langåker

25.11.2015 kl.14:25

Okay. Du tarn feil d ere dom

Jees

25.11.2015 kl.15:51

Takk, for et fint innlegg, no vet jeg hva jeg må fikse på(heldigvis bære 3 ting)

Kasper Vinje

06.12.2015 kl.20:00

En ting de aldri lar meg gjøre, er å se actionfilmer i fred. Enten sovner de, eller så klager de over at filmene er "primitive" og "lavpannede". Hvorfor må man anses som dum fordi man liker eksplosjoner og pupper?

https://premierkasper.wordpress.com

Julie Martine

08.12.2015 kl.22:22

Dette er ting vi jenter ALDRI kommer til å klare engang å fikse på. Men er ikke alle jenter som er sånn.. Men det var et bra innlegg, kan du ikke skrive om hva gutter gjør som irriterer jenter? Eller, hva DU TROR irriterer jenter :)

Skriv en ny kommentar

Jonas Fossum

Jonas Fossum

18, Oslo

Jeg heter Jonas og er 18 år gammel. Er en livlig gutt som drømmer stort. Kontakt: JonasFossum@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits