Fokuset er feil

Har lagt merke til mer og mer i media de siste årene, at folk vil bli kjendiser. Målet er å bli kjendis, ikke å bli suksessfull eller å bli flink til det dem driver med. Det er mennesker som begynner med musikk for å bli kjendis, ikke for å bli flink og kan nyte det, men for å bli kjendis og få alt kjendisstatusen har med seg. 

Tror dere at Justin Bieber startet med musikk fordi han liker det og bruker det som en terapi for å få ut følsene sine, eller for å bli kjendis? Det er bare et av mange eksempler hvor målet har vært å bli så flink som overhodet mulig, ikke å bli kjendis. Det er datingprogrammer for nakne, hvor flere av dem som er med sier dem vil være med for å være på tv og for å få oppmerksomhet.



2 kommentarer

22.11.2015 kl.15:48

Akkurat som du la ut bilder av deg selv hvor du prøvde å være mest mulig lik Justin Bieber for å bli kjendis :)

Villemo

23.11.2015 kl.19:45

Hvorfor ikke begge deler? Jeg mener, gjør det en trives med og om en legger litt jobb i det så ja, en kan bli "kjendis" men hadde en jobbet mot bare det, og ikke oppnåd det på sånn typ 3 dager hadde en jo ikke klart holde motivasjonen i det en gjør oppe på samme måte som om en gjorde det fordi det er en trives med!

Skriv en ny kommentar

Jonas Fossum

Jonas Fossum

18, Oslo

Jeg heter Jonas og er 18 år gammel. Er en livlig gutt som drømmer stort. Kontakt: JonasFossum@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits