Hvorfor jeg flyttet

Hei alle sammen! Først av alt vil jeg si takk til dere som har lest bloggen og kommentert, jeg setter utrolig pris på det! 

Nå over til hva dette innlegget her handler om da, haha! Jeg er jo bare 18 år og har derfor ikke egentlig helt fullført videregående. Jeg har kun gått 2 år, så det vil jo si at jeg har 1 år igjen før jeg får generell studiekompetanse, men jeg følte at jeg ikke hadde tid til å ta det siste året. Ikke at jeg har dårlig tid sånn egentlig, men det er så mye som skjer i denne alderen og som jeg føler jeg må få gjort nå, at det gikk ikke med skole. (IKKE TA ET FRIÅR FOR Å GJØRE SOM MEG, BLI PÅ SKOLEN!) Så jeg begynte å se etter jobb, for jeg må jo leve av noe her i Oslo, mens jeg først bor her. Så jeg fant en jobb relativt fort, og jobber nå som salgskonsulent i et medierådgivingsfirma, hvor jeg stortrives. 

Jeg sluttet på skolen fordi jeg ikke kan være på skolen, jobbe, flytte ut hjemmefra, drive med youtube, blogge og alt sammen samtidig, så jeg måtte prioritere hva jeg følte var riktig for meg. Det ble derfor skole som ble nedprioritert, selvom jeg egentlig liker meg på skolen og synes skole er utrolig viktig. 

Jeg bor for øyeblikket med en veldig god venn av meg og kjæresten, frem til jeg får min egen leilighet som jeg håper jeg får nå veldigveldig snart. Da blir det en liten housetour, så bare å være klare! Jeg skal flytte inn med en av mine bedre venner fra Skien, som også har fått jobb her i Oslo, så han kommer dere nok til å se veldig mye til om ikke altfor lenge.

 

 

Gjerne kommenter hva dere vil vite mer om og hva dere synes om at jeg har begynt å blogge igjen! 

4 kommentarer

JonasFossumFan

26.08.2015 kl.20:33

kjempebra at du har begynt å blogge igjen! virkelig motiverende!! Stå på!

26.08.2015 kl.20:34

Hva heter kanalen din på YouTube?

Malin

26.08.2015 kl.21:08

Så gøy at du har begynt å blogge igjen, kan du ha spørsmålsrunde?

Ps, vil bare si at jeg følger deg på instagram og du ser sykt bra ut. #crush, stå på videre Jonas :)

øyvind skalle

27.08.2015 kl.16:29

Du er mitt idol

Skriv en ny kommentar

Jonas Fossum

Jonas Fossum

18, Oslo

Jeg heter Jonas og er 18 år gammel. Er en livlig gutt som drømmer stort. Kontakt: JonasFossum@icloud.com

Kategorier

Arkiv

hits